Contacteer Ons

0468 14 77 45

[email protected]

Bart Nuyts

Europalaan 21
2620 - Hemiksem

Bekijk routemap

OVER BN SERVICES

Als u gaat bouwen of verbouwen komen vroeg of laat verwarming en sanitair aan bod. Wilt u met een gerust hart aan deze ietwat zenuwslopende periode beginnen? De specialisten van BN Services in Hemiksem nemen met de glimlach al uw werk en zorgen uit handen! Wij maken van uw huis een thuis rekening houdend met uw budget en persoonlijke wensen. Met oog voor detail en kwaliteit begeleiden we uw project van A tot Z. 

Wij staan voor u klaar met service op maat voor: 

Vertrouw op het vakmanschap van BN Services voor uw centrale verwarming, vloerverwarming, verwarmingsketel of condensatieketel in Hemiksem en omliggende steden en gemeenten! 

Baden, (inloop)douches, kranen en badkamermeubelen: BN Services in regio Antwerpen beschikt over een mooi aanbod aan sanitair voor elk budget. 

Als geregistreerde aannemer nemen wij met plezier het onderhoud en de keuringen van uw materialen voor onze rekening. 

BN Services

Vertrouw op BN Services in Hemiksem voor de installatie, het onderhoud en reparaties aan sanitair en centrale verwarming. Ook voor volledige badkamerrenovaties kunt u bij ons terecht! 

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

Dringende herstellingen en onderhoud, voor u een lastige klus, voor ons een eitje! Zelfs als u nog geen klant bent bij ons kunt u beroep doen op onze vakkennis. Onze service geldt voor iedereen!

Tip: als u zelf voorbereidende werken uitvoert alvorens wij uw project afwerken, kunt u heel wat kosten uitsparen. Wij vertellen u er graag meer over. 

BN Services biedt dienstverlening op maat van uw sanitaire en verwarmingswensen!